Wat wij doen!

Een TinyBlokHouse kopen is een heel proces. Het is namelijk meer dan een TinyBlokHouse kopen! Het is het compleet omgooien van je leven. Mocht je meer willen weten van een TinyBlokHouse, dan zouden wij graag een vrijblijvend gesprek met je willen voeren over hoe wij je droom kunnen verwezenlijken. Neem via hier contact met ons op!

Het mooie van een TinyBlokHouse is dat we het casco bouwen. De prijzen van een TinyBlokHouse beginnen vanaf € 29.500,-. Dat is dan een casco TinyBlokHouse. En Casco staat voor wind en waterdicht, inclusief al het leidingwerk.Dit betekent dat je het zelf kunt aftimmeren. Hoe mooi kan dat zijn! Maar als je wilt, kunnen we je hierbij ook begeleiden.

Je kunt er ook voor kiezen om je TinyBlokHouse compleet te laten bouwen, inclusief regenwatersystemen, zonnepanelen, badkamer, keuken, etc.Het bouwen van een TinyBlokHouse is een heel proces en vergt heel veel specifieke kennis, vaardigheden én ervaring!
Let wel: het bouwen van een TinyBlokHouse is namelijk iets anders dan een ‘gewoon’ huis bouwen. Bij het bouwen van een TinyBlokHouse moet er veel slimmer worden omgegaan met ruimte, indeling en materiaal.De regelgeving rondom een Tiny House is ook belangrijk om vooraf door te nemen om in een latere fase niet onplezierig verrast te worden! Kijk hiervoor naar onze regelgeving.

Bij een vrijblijvend gesprek lopen we je wensen door en kijken we wat de mogelijkheden zijn binnen je budget. Op basis daarvan wordt een offerte gemaakt. Als dit precies aansluit bij je wensen, dan leggen we de afspraken vast en gaan de bouwers voor je aan de slag.

Tijdens het bouwen van je TinyBlokHouse word je volledig meegenomen in het bouwproces en kun je te allen tijde contact met ons opnemen of langskomen indien daar behoefte aan is.Na de afgesproken periode ben je de trotse eigenaar van je eigen TinyBlokHouse!

Indien je interesse hebt, maak dan een afspraak zodat we al je wensen samen op papier krijgen. Hiervoor kun je ons een mail sturen of ons bellen en dan kunnen wij een vrijblijvende afspraak inplannen; live of via Teams, Zoom of Skype.